Lezing Woudkapel

Share

Geachte geadresseerden,

Hester L-214

Het seizoen is weer begonnen! Afgelopen vrijdag gaf ik met veel plezier een concert in het Brinkhuis te Laren met een bijzonder mooi programma: o.a. Debussy, Chopin, Bach, Gurdjieff en eigen werk. 

Komende donderdag 10 september verzorg ik een lezing in de Woudkapel Bilthoven, Beethovenlaan 21 te Bilthoven, aanvang 20:00.
Meditatie en muziek:
Hester Ligtvoet is pianiste en yogadocente, disciplines die zij regelmatig combineert in meditaties op muziek voor haar leerlingen, maar ook tijdens seminars voor het bedrijfsleven. Zij verdiept zich in de effecten van meditatie op het lichaam en de geest en vertelt daar heel boeiend over. Op deze eerste avond in de lezingenserie Kracht van meditatie staan we stil bij wat meditatie kan bijdragen aan je leven, met name in deze hectische tijd. En natuurlijk sluit zij de avond af met een meditatie op muziek: pure zelfverwenning!
Meer info

Recent heb ik als experiment mijn vleugel laten stemmen op a’=432Hz. Mijn ervaring is dat wanneer een stemming iets lager is de klank wat zachter en transparanter wordt. Meer info over dit project is te vinden op mijn site! U kunt er tevens gratis mijn nieuwe compositie Phrygian (een mix van Satie en Bill Evans) beluisteren, opgenomen thuis in 432Hz! Klik hier voor meer info.

Aanstaande maandag 7 september beginnen de yogalessen weer in Amsterdam Zuid Rivierenbuurt. Klik hier voor meer info. Voor individuele yogalessen, coaching en therapie: klik hier

Graag tot ziens, alle goeds, hartelijke groet, Hester Ligtvoet

Fotografie: Jaap vd Klomp