De magie van yoga

Share

Op zoek naar minder pijnlijke spieren en gewrichten, meer ontspanning, geluk en vooral naar mezelf kwam ik op mijn zestiende in aanraking met yogaleraar en masseur Fred van Beekā€¦
Vanaf de eerste kennismaking was ik gefascineerd door zijn positieve energie en het zelfvertrouwen dat hij uitstraalde. Een basisvertrouwen kende ik toen niet en spanningen van thuis hadden zich genesteld in mijn lichaam.
De yogalessen en massages van Fred werkten weldadig, een inspiratie om verder te wandelen op het yogapad.
Iedere keer weer ben ik dankbaar voor de kleine en soms grotere wondertjes die het beoefenen van yoga met zich meebrengt. De yoga heeft mij in liefde verbonden met wie ik ben en bewust gemaakt van de uitgebreide mogelijkheden die je zelf hebt om weer in balans te komen en te blijven, als het fijngevoelig stemmen van een muziekinstrumentā€¦
Pianospelen en muziek maken voelt in feite ook als yoga. Muziek, klank, stilte zijn plezierige deurtjes naar verbondenheid, innerlijke rust en geluk.
Iedereen heeft toegang tot die bron van licht, ruimte, geluk en positieve energie. Het enige dat je hoeft te doen is je ervoor openstellen. De magie van yoga is dus eigenlijk heel logisch, gelukkig maar!